O nama

Sve je počelo davnih dana kada jedan bend nije imao odgovarajući prostor za održavanje svojih proba, te ne samo da su uspjeli nači odličan prostor, već su došli na ideju da taj prostor iznajmljuju kolegama glazbenicima, koji su također muku mučili sa pronalaskom vježbaona za svoje svirke, te su tako nastale prostorije za probe u Vrapču. Prostorije se inače nalaze u atomskom skloništu OŠ Grof Janko Drašković. U ponudi su 4 prostorije za probe, koje se iznajmljuju prazne na mjesečni najam, bendovima koji imaju svoju opremu i žele svirati više puta tjedno, te jednu malu prostoriju (3,4 m2) za bubnjeve. Također je u ponudi iznajmljivanje glazbene opreme i rasvjete, za razne svirke, zabave, koncerte, vjenčanja, domjenke i slične događaje, te tečaj bubnjeva.

U našim prostorijama za probe svirali su brojni poznati glazbenici i bendovi. Neki od njih su snimili i spotove kod nas, poput Hladnog piva.

Poznati glazbenici i bendovi koji su svirali kod nas:

Hladno pivo, Divas, Soulfingers, Zabranjeno pušenje, Jinx, Psihomodo pop, Leteći odred, Dino Dvornik, Tony Cetinski, Ivana Banfić, Boris Novković, Massimo Savić, Nikša Bratoš, Branimir Mihaljević, Jelena Rozga, Tonči Huljić, Danijela Martinović, Kiki Rahimovski, Robert Mareković, Darko Rundek, Jura Stublić, Edo Maajka, The beat fleet, Nered, Bolesna braća, General Woo, Nives Celzijus, Frajle, Učiteljice, Elemental, Feminem, Lea Dekleva, Alan Hržica, Antonija Šola, Žanamari Lalić, Sane, Mangroove, Stampedo...

KONTAKTI:

Image
Image
Image
Image

Glazbeni studio
DOUBLE STROKE j.d.o.o

Vrapčanska 7, 10090 Zagreb (ulaz iz Bolničke ulice)

091 600 37 00

 

ESIF FI logo korisnik.jpg

Radno vrijeme:

       PON-PET 10-18h

        

 

 

EU amblem.jpg

 

 

 

 

HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg

© 2018 Pintardesign. Designed by pintardesign.hr