O nama

Sve je počelo davnih dana kada jedan bend nije imao odgovarajući prostor za održavanje svojih proba, te ne samo da su uspjeli nači odličan prostor, već su došli na ideju da taj prostor iznajmljuju kolegama glazbenicima, koji su također muku mučili sa pronalaskom vježbaona za svoje svirke, te su tako nastale prostorije za probe u Vrapču. Prostorije se inače nalaze u atomskom skloništu OŠ Grof Janko Drašković.

Nudimo Vam 2 prostorije koje su različite po cijeni, ali i po kvaliteti opreme. Imamo i dvije prostorije, koje se iznajmljuju prazne na mjesečni najam, bendovima koji imaju svoju opremu i žele svirati više puta tjedno. Također je u ponudi iznajmljivanje glazbene opreme i rasvjete, za razne svirke, zabave, koncerte, vjenčanja, domjenke i slične događaje, te tečaj bubnjeva.

Ako Vam za probu zatrebaju dodatni mikrofoni, stalci, kabeli, adapter, tuner, remen za gitaru, trzalice, distorzija, procesor za gitaru, metronom, ključ za bubanj, dupla bas pedala, tamburin, zaštita za uši, spužvice, Zoom H6 snimač, itd., sve možete dobiti na korištenje od naših srdačnih i uslužnih zaposlenika potpuno besplatno. Ne zaboravite da u ponudi imamo bežični internet (Wi-Fi), hladne i tople napitke, i naravno, sanitarni čvor.

Imamo i prodaju palica za bubanj, štimera za bubanj, žica za gitaru, remenja za gitaru, trzalica, baterija 9V, čepića za uši, i dr...

Dođite sa svojim instrumentima i pokažite nam što znate!

U našim prostorijama za probe svirali su brojni poznati glazbenici i bendovi. Neki od njih su snimili i spotove kod nas, poput Hladnog piva.

Poznati glazbenici i bendovi koji su svirali kod nas:

Hladno pivo, Divas, Soulfingers, Zabranjeno pušenje, Jinx, Psihomodo pop, Leteći odred, Dino Dvornik, Tony Cetinski, Ivana Banfić, Boris Novković, Massimo Savić, Nikša Bratoš, Branimir Mihaljević, Jelena Rozga, Tonči Huljić, Danijela Martinović, Kiki Rahimovski, Robert Mareković, Darko Rundek, Jura Stublić, Edo Maajka, The beat fleet, Nered, Bolesna braća, General Woo, Nives Celzijus, Frajle, Učiteljice, Elemental, Feminem, Lea Dekleva, Alan Hržica, Antonija Šola, Žanamari Lalić, Sane, Mangroove, Stampedo...